Furuparken

 

Bra Möjligheter - Bra service - Bra pris 

Konferens på G? - Vi har två bra lokaler för det. Vi hjälper dig också med fika eller mat. 

Friskvårdsdag? - Hos oss kan ni köra både träningspass, ha föreläsningar och äta mat tillsammans. Kanske till och med laga maten ni sedan ska äta tillsammans? 

Mässa eller andra större evenemang? - Vi erbjuder yta och arrangörskunskap. Inne finns två lokaler och utomhus en parkering på över 10 000 kvadratmeter. 

Festligheter? - Furuparken är en av få lokaler i Östersund i sin storlek, där gästen själv får hantera sin mat och dryck. Så kallad privat sammankomst där man med inbjudna gäster förfogar över huset och arrangemanget själv. Ett prisvärt alternativ och unikt i sitt slag. Ni ansvarar såklart för att ta reda på om ni behöver tillstånd från tillståndsmyndigheten. 

 

Furuparken ägs och drivs av Ope IF och har så gjort sedan parken uppfördes och togs i bruk 1939. Lokalerna har byggts om och till i olika omgångar och inrymmer förutom den stora salen med dess scen, loger, bar och övriga kringutrymmen även kök och en väl tilltagen serveringslokal, samt Ope IFs kansli.

Förutom att dagligdags utgöra samlingspunkt för Ope IFs administrativa verksamhetsdelar så brukas Furuparken för konferenser, loppisar, bingokvällar, danskurser, tentamina, utförsäljningar, samt olika sorters musikarrangemang och nöjen. 

Lokaler

Östersunds anrika danspalats inrymmer yta, möjligheter och arrangörskunskap. Vi har lokaler i två olika storlekar som kan ta emot det lilla sällskapet eller det stora på flera hundra. Vi har ett kök med stora ytor, porslin och kylrum. Scenen är ca 7x7 meter öppen yta som kan stängas för med projektorduk och/eller scenskynke. Huset har en stor garderob för många hundra gäster. Beroende på vad ni ska ha för aktivitet så kompletterar vi vår ljudanläggning vid behov.

Du visar på ett fint engagemang för de unga när du samverkar och hyr hos oss, och vem vill inte det?! Varje peng som kommer in för hyran går till vår föreningsverksamhet!

Om du vill hyra Furuparken så är du välkommen att ringa på 070-3838900. Du kan också maila på info@furuparken.se.

De flesta bokningsfrågor skiljer sig något från varandra, så vi är noga med att man kommer hit till Furuparken, kollar på lokalerna och samtidigt berättar om den aktivitet man tänkt ha. Allt för att vi ska kunna hjälpa dig så bra som möjligt med dina önskningar.

Mat och Dryck

Furuparken har ingen permanent servering utan samarbetar med olika parter beroende på hur förfrågan ser ut kring mat och dryck. Vi har möjlighet att själv hantera en del mat och öppnar för café vid olika danser, bingo, mässor m.m.

 

Furuparken är en av få lokaler i Östersund i sin storlek, där gästen själv får hantera sin mat och dryck. Så kallad privat sammankomst där man med inbjudna gäster förfogar över huset och arrangemanget själv. Ett prisvärt alternativ och unikt i sitt slag. 

Parkering

Furuparken har en jättestor parkering på över 10 000 kvadratmeter, en viktig tillgång så att gästerna kan parkera i direkt anslutning till lokalen. Och - Parkeringen används också till att ordna utomhusevenemang!