Novemberforum har sedan starten 2017 blivit en formidabel dundersuccé, en sann dansfrossa i dagarna två. Dagtid samlas regionens arrangörer för att samverka till långsiktigt gagn för alla danssugna och på kvällarna bjuds det upp till dans med ett knippe utsökta band i startfältet.

Banden

Highlights - spelar en blandning av egen musik och kända låtar från förr till nu och har under kort tid fått uppleva mycket. Dansbandskampen, Bingolotto och Melodifestivalen är några av bandets höjdpunkter i TV-rutan. 2020 är året då Norrköpingsgrabbarna utlovar ett händelserikt år då både ett album och ett gäng singlar kommer släppas. Vi är glada över att de vill avrunda året tillsammans med oss på Novemberforum!

Callinaz - är ett ungt dansband som tog oss med storm när de klev upp på Novemberforums scenen 2017. Musiken är en mix av swing, rock´n´roll och rockabilly. Ett underbart svängigt band som sätter guldkant på danshelgen!

Jannez - de Jämtländska bandet som fyllde 44 år i april och still going strong. Vi är superglada över att kunna ställa grabbarna på scenen och utlovar dansmusik i toppklass!

Blender - med årets sångerska Maria Persson i spetsen, ett av Sveriges mest etablerade dansband och ett självklart val i banduppställningen denna danshelg.

Expanders - har på senare år slagit publikrekord efter publikrekord och blivit Grammisbelönade 2018 för plattan "Play that Rock 'n' Roll". Vi har en riktig "tung-gung" helg att se fram emot!

Shine - bandet som återuppstod på förra årets Novemberforum - som blev en succé! Vi är stolta över att de hungriga bandet återkommer 2020. Det kommer bli grymt!

Entrébiljetter

Entré 1 dag: kommer inom kort!
Entré 2 dagar: kommer inom kort!
I entrén kan du betala med kontanter, kort och swish, det går även inom kort att köpa förköpsbiljetter via nortic.se.

Åldersgräns 13 år.

Mat & dryck

I caféet bjuds som vanligt Lejonssons digra utbud av godsaker, något för alla smaker. I caféet kan du betala med kontanter och kort.

Arrangörsforum XYZ

Under helgen välkomnar vi arrangörer från Gävleborg, Västernorrland och Jämtland till Östersund och Furuparken för nätverkande, diskussioner och konkreta samverkansinitiativ.

För mer information om detta, besök hemsidan för Arrangörsforum XYZ.