Novemberforum har sedan starten 2017 blivit en formidabel dundersuccé, en sann dansfrossa i dagarna två. Efter uppehållet 2020 till följd av myndigheternas evenemangsembargo laddar vi nu för ett storslaget Novemberforum 2021. Dagtid samlas regionens arrangörer för att samverka till långsiktigt gagn för alla danssugna och på kvällarna bjuds det upp till dans med ett knippe utsökta band i startfältet.

Banden

Allstars - 2020 skulle ha blivit debutåret för denna nya dansbandskonstellation med stor samlad branscherfarenhet och gedigen karisma. Länge har vi väntat, och länge har de väntat, men nu är det dags för dem att begå debut på Furuparken och Novemberforum. 

Blender - Hur många gånger titeln årets sångerska förärats Maria Persson är det få som håller räkningen på, men i fronten på ett av Sveriges mest etablerade dansband gör hon verkligen skäl för titeln och Blender utgör givetvis ett självklart val i banduppställningen denna danshelg.

Jannez - Jämtlandsbandet som 45 år fyllda sannerligen fortfarande håller fanan högt och vi är alltid lika glada över att välkomna grabbarna som oförtrutet utlovar dansmusik i toppklass!

Callinaz - Detta unga men erfarna dansband tog oss med storm när de klev upp på Novemberforums scen 2017. Musiken är en mix av swing, rock´n´roll och rockabilly, ett underbart svängigt band som sätter guldkant på danshelgen!

PHs - Per-Håkan Helén var under många år den osviklige skepparen på dansbandskryssaren Sannex, innan han valde att "pensionera" sig från branschen. "Pensioneringen" blev dock inte långvarig och snart gjorde det nya bandet Per-Håkans sin debut, initialt på hobbynivå men idag är PHs ett av våra mer idogt turnérande dansband.

Shine - Bandet som återuppstod på Novemberforum 2019 - vilket blev stor succé! Detta hungriga band återkommer nu 2021, det kommer att bli grymt!

Entrébiljetter

Entré till Novemberforum kan lösas på plats eller via vårt förköp hos Nortic. I entrékassorna accepterar vi betalning med kontanter, kort eller Swish.

Endagsbiljett fredag eller lördag: 350:-
Tvådagarsbiljett fredag och lördag: 650:-

Insläpp från 19:30, garderobsavgift ingår i entrépriset.

Åldersgräns 13 år.

Mat & dryck

I caféet bjuds som vanligt Lejonssons digra utbud av godsaker, något för alla smaker. I caféet kan du betala med kontanter och kort.

Arrangörsforum XYZ

Under helgen välkomnar vi arrangörer från Gävleborg, Västernorrland och Jämtland till Östersund och Furuparken för nätverkande, diskussioner och konkreta samverkansinitiativ.

För mer information om detta, besök hemsidan för Arrangörsforum XYZ.