Novemberforum har sedan starten 2017 blivit en formidabel dundersuccé, en sann dansfrossa i dagarna två. Dagtid samlas regionens arrangörer för att samverka till långsiktigt gagn för alla danssugna och på kvällarna bjuds det upp till dans med ett knippe utsökta band i startfältet.

Banden

Jannez, jämtlands stolta dansbandsfuror som efter 40 år på vägarna idag tycks yngre än någonsin är en självklar och säker ankarpunkt för helgen.

Callinaz, förra årets stora skräll på Novemberforum, är tillbaka på Furuparkens scen. Dessa unga skåningar med en helt egen stil har snabbt vunnit danspublikens hjärtan och blivit våra mest efterfrågade favoriter.

Voyage, bandet med rötterna i 80-talsmusiken startades 2010 av Daniel Pettersson som då tog steget från musiker till kapellmästare. Med hög klass på såväl teknik som musikaliskt framförande och en repertoar som skilde sig från mängden vann man snabbt danspublikens gunst och få glömmer det formidabla genombrottet på Ö-viksmaran knappa halvåret efter debuten. Voyage utvecklades och höll sedan sin givna plats i branschen fram till 2018 när bandet lades ner efter en tids turbulens. Grundaren Daniel, som hade lämnat Voyage 2014 för att kunna prioritera andra utmaningar, sluter nu cirkeln när han inför sommaren 2020 startar upp bandet på nytt i samma anda som för 10 år sedan men med helt ny besättning. Nya Voyage premiärspelar på Novemberforum.

Blender, ett av Sveriges mest etablerade moderna dansband, som alltid levererar på topp vilket också resulterat i flertalet utmärkelser, bland annat Maria som i år igen tog hem titeln årets sångerska.

Expanders, med rötterna i norrbottens mylla och som band nyligen fyllda 30 har de på senare år slagit publikrekord efter publikrekord, därtill kröntes Tony Westland till årets sångare vid guldklavegalan 2017 och som grädde på moset vann de 2018 en Grammis för plattan "Play that Rock 'n' Roll".

Shine debuterade sommaren 2017 efter månader av förberedelser. Inget lämnades åt slumpen när denna nya konstellation av erfarna musiker lade ner sin själ i repertoarval och arrangemang samtidigt som man satsade stort med investeringar i såväl teknik som varumärke. Succén var omedelbart ett faktum och året som följde lade Shine dansbandssverige under sina fötter. Den lavinartade framgångens pris blev dock högt och hösten 2018 valde bandet att ta en timeout på obestämd tid. Spelsugna och med läxor lärda från förra årets dyrköpta erfarenheter bryter Shine nu tystnaden när de återuppstår på Novemberforum.

Entrébiljetter

Entré till Novemberforum kan lösas på plats eller via vårt förköp hos Nortic (öppnar 14/10). I entrékassorna accepterar vi betalning med kontanter, kort eller Swish.

Endagsbiljett fredag eller lördag: 330:-
Tvådagarsbiljett fredag och lördag: 600:-

Insläpp från 19:30, garderobsavgift ingår i entrépriset.

Lägsta ålder för tillträde är 13 år.

Mat & dryck

I caféet bjuds som vanligt Lejonssons digra utbud av godsaker, något för alla smaker. I caféet kan du betala med kontanter och kort.

Boenden

Följande boenden erbjuder specialpriser för Novemberforum.

Hotell Jämteborg
Storgatan 54, 831 33 Östersund​ 

Enkelrum: 590:-/natt inkl. frukost (ord. 790:-)
Dubbelrum: 790:-/natt inkl. frukost (ord. 1070:-)

Hotellet ligger i centrala Östersund med gratis parkering (!) och på drygt 10 minuters bilfärd är ni på Furuparken. 

För mer information och bokning: 
maria@jamteborg.se
063-510 101

(Uppge "Novemberforum" för specialpris)

Sommarparadiset Sandviken
Sandviken 130, 832 93 Frösön

Vandrarhem Sjövillan: 200:-/natt
5-bäddsstuga: 500:-/natt
Husvagnsplats: 100:-/natt 

För mer information och bokning: 
Kjell Andersson
070-331 61 24
063-37008

(Uppge "Novemberforum" för specialpris)

Furuparken
Torvalla by 210, 831 92 Östersund

Husvagnsplats: 100:-/natt  (ej tillgång till WC/dusch)

För mer information och bokning: 
Lars-Erik Jonsson
076-830 03 12

Arrangörsforum XYZ

Under helgen välkomnar vi arrangörer från Gävleborg, Västernorrland och Jämtland till Östersund och Furuparken för nätverkande, diskussioner och konkreta samverkansinitiativ.

För mer information om detta, besök hemsidan för Arrangörsforum XYZ.