Servering

Ingen danskväll är fulländad utan gott och mättande fika, och oavsett om man är som de flesta och önskar avnjuta sitt fika under kvällens paus eller om man tillhör dem som vill inleda aftonen med en lugn stund i kaffekoppens sällskap, så står Lejonssons servering till tjänst. Entrékassan och serveringen öppnar båda 30 minuter före kvällens utannonserade starttid och för dem som kommer tidigt finns chans till gratis kaffe, vi bjuder nämligen på kaffet fram till dess att orkestern börjar spela.

Alla skall ha chans att i lugn och ro få avnjuta sitt pausfika, varför vi för att öka tillgängligheten och minimera köerna erbjuder två fik att välja på, stora fiket som har öppet hela kvällen samt barfiket som öppnar en halvtimme före paus och har öppet tills pausen är äver. Vår peppade och engagerade personal i kombination med ett genomtänkt och effektivt upplägg med bra överskådlighet garanterar trivsam men snabb service. Vår avsikt är att ha ett brett utbud med varor av hög kvalitet men ändå tilltalande priser så att ingen skall tveka en sekund över att unna sig det den vill ha, den sugne köper med fördel ett komplett "LEJon-fika" till ett oslagbart lågt paketpris.

Mätta hungern med en "stut", rikligt fylld med något av flera olika pålägg, och stilla sedan sötsuget med en godbit ur det digra utbudet. Allt fikabröd är hembakat, liksom "stut"-tunnbrödet från Överammers Bakstuga. Vi erbjuder gluten- & mjölkfria alternativ, sockerfri läsk, icke-kolsyrade drycker, samt frukt och godis. Gudadrycken Trocadero står givetvis på främsta hedersposition i alla lägen, men vi har även väl tilltagna vattenbehållare vid båda fiken för den som föredrar kallt och friskt kranvatten. När kvällen är till ända är det till slut givetvis korv med bröd som gäller.