På Furuparken är möjligheterna många, även kring val av Mat & Dryck.
Vid konferenser och utbildningsdagar så tar vi gärna hand om maten. Vid festligheter gör gästen antingen maten själv, anlitar en catering eller så står vi för menyn. Vår klassificering gör att vi inte får hantera rått kött eller rå fisk, vilket gör att vi ibland erbjuder en kombination av catering och egen hantering.
Vi, liksom våra hyresgäster, ska alltid följa tillståndsenhetens regler kring servering av alkohol, vilket gör att varje enskild aktivitet bedöms utifrån dess karaktär. Ibland är det att betrakta som slutet sällskap som ej behöver söka tillstånd, ibland behövs det trots att det är slutet. Ibland samverkar vi med aktörer som har cateringtillstånd och ibland sköter hyresgästen allt själv. Furuparken har inget permanent tillstånd, vilket gör oss flexibla och hyresgästen ansvarar för att ha koll på alla tillstånd som ev behövs, såsom serveringstillstånd eller polistillstånd vid marknad och mässa.