Lokaler

Här ryms allt från det lilla sällskapet till det stora på flera hundra. I vår mindre lokal är det lämpligt att vara 20-70 personer beroende på möblering. Stora salen inbjuder till 500 sittplatser i biosittning, och dryga 380 middagsgäster. Ofta, vid festligheter med många gäster,  dukas buffé upp i den mindre lokalen och evenemanget sker i stora salen.

Scenen är ca 7x 7 meter med scenskynke i framkant, som kan dela av ytan. Bakom scenen finns ett orkesterrum, även kallad loge, med toalett och dusch.

Vi fixar så att du får den teknik du behöver. Vi har projektor och duk i båda lokalerna, samt mindre anläggningar för bakgrundsmusik och talare, inkl headset. Vi har samverkansparter som hjälper oss och gästen när det behövs exempelvis ljud och ljus för andra förutsättningar är det ordinarie. Vårt WIFI är snabbt och bra!

Vi har ett fullt utrustat kök, med porslin för flera hundra gäster. Stor kaffebryggare och många pumptermosar underlättar förberedelser. Vi har även ett stort kylrum, vilket är bra när man ska hantera mycket mat och desserter. Köket har bara en varmhållning i form av en vanlig spis. Diskrummet har en snabbdiskmaskin, klart på 3 minuter.

Vi har ljuskoppar och del utsmyckning såsom små vaser, men det mesta fixar man själv om man hyr Furuparken.

När vi är arrangör så fixar vi såklart allting från dukning till teknik.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå